Op de Wassenaarse Slag is het altijd feest!

Sfeervol

Beachclub Bait is zeer ruim opgezet en verzorgt borrels, meetings, diners en (bedrijfs)feesten voor groepen vanaf 6 tot maar liefst 250 personen. Eventueel omlijst met een sportieve activiteit op het strand. Sluit je ‘werkdag’ opgeladen af met de ondergaande zon en je voeten in het zand.

Onze ruim opgezette serre is uitermate geschikt voor een borrel of feestavond. Geschikt voor 50 tot 100 personen met eigen bar en bediening. Door onze industriële schuifdeuren heb je een exclusieve ruimte beschikbaar. Nog grotere plannen? Gezelschappen tot 250 personen zijn geen probleem, ook bij slecht weer.

Voor grote groepen zijn er diverse arrangementen mogelijk We denken graag met je mee en bespreken graag de mogelijkheden. Dus kom snel eens langs om zelf onze relaxte sfeer te proeven.

Lekker dineren met een groot gezelschap? Van 15 tot 40 personen bieden wij diverse groepsmenu’s.

Vanaf 40 personen bieden wij een uitgebreid BBQ buffet, door onze chefs bereid op onze  Amerikaanse BBQ’s. Er zijn verschillende BBQ opties mogelijk met een selectie van de lekkerste vis, vlees en vegetarische gerechten. Alles geserveerd met frisse salade, ambachtelijk brood, gegrilde groentes, diverse sauzen en friet. Ongedwongen BBQ-en op het strand was nog nooit zo fijn!

Offerte aanvraag

Download onze brochure

De mooiste plek om te vergaderen aan de Nederlandse kust.

Bekijk de zakelijke brochure

Waar heb jij zin in vandaag? Lekker chillen of een zakelijke afspraak? Bij ons kan het allemaal.