Lunchen Wassenaar

Lunchen Wassenaar? Wassenaar is een zeer gezellig dorp met veel mogelijkheden. Natuurlijk zijn er een groot aantal restaurants waar jij kan lunchen, maar de mooiste plek is natuurlijk op het strand! Onze Beachclub is gelegen op de Wassenaarse Slag en vanaf het terras kijk je zo uit op de Noordzee en het strand, dat is nog eens lunchen met een view. Daarnaast ook ideaal voor de kids, want die vermaken zich in het zand of op het speeltoestel naast onze Beachclub. Wil je zeker weten zijn van een tafeltje, dan kan je makkelijk online reserveren op onze website.

Lunchen in Wassenaar tijdens fietstocht

Vanaf Scheveningen kan je fietsen tot wel Zandvoort door het prachtige duingebied. Uiteraard wil je natuurlijk even tijdens de route lekker lunchen, dat kan uiteraard bij ons! Je fiets kan je betaald of niet betaald parkeren bij de Wassenaarse Slag, daarna is het nog 2 minuten lopen naar Beachclub Bait. Geniet van onze pittige krokante kip met op een broodje, heerlijke salades of ga voor de heerlijke Bait burger. Daarnaast hebben wij altijd verse sapjes of wat dacht je van een koud biertje of een mooie fles wijn! Een lunch bij ons is altijd een feestje en dat met een heerlijk rustig en relaxed muziekje op de achtergrond.

Lunchen met een groter gezelschap

Vanaf 15 personen hebben wij twee verschillende lunch arrangementen, de Easy lunch en de uitgebreide lunch. Verse sandwiches, soepjes, onbeperkt koffie en thee. Ook is er bij de lunch verse jus d’orange en kannen melk. Kom je lunchen dan krijg je apart stukje op het terras, is het minder weer dan kan je naar binnen in onze sfeervolle restaurant. Dus even gezellig en lekker lunchen met familie, vrienden, collega’s dan zit je bij ons op het juiste adres!

Naast de lunch kan je bij Beachclub Bait ook terecht voor het ontbijt, de borrel, het diner of gewoon een drankje.

Bekijk menukaart