Restaurant in Wassenaar

Zoek jij een restaurant in Wassenaar? Dan kan je vanaf maart tot en met oktober terecht op het strand van Wassenaar bij Beachclub Bait. Op onze Beachclub hangt altijd een zeer relaxte sfeer. Met een lekker loungemuziekje op de achtergrond zit jij op het terras te genieten van het prachtige uitzicht op het strand en de zee! Is het een dagje minder weer, geen enkel probleem want ook binnen is het zeer gezellig! Wij hebben ruim 100 plaatsen binnen en door onze warme kachel is het ook altijd lekker zitten, ook bij kouder weer!

Start de dag bij ons met een heerlijk Bait ontbijtje of kom genieten van een lunch, want of je nu gaat voor de Fish & Chips, Bait salade, garnalenkroketten of ouderwets een uitsmijter met ham en kaas wij hebben allerlei heerlijke verschillende lunchgerechten. In de middag is het natuurlijk lekker om even een bite te nemen bij je biertje of wijntje! Dan bestel je de borrelplank, nacho’s (tip!) of een bittergarnituur. In de avond kan je a la carte eten en ook aan de kids is gedacht natuurlijk. Ook leuk is de speeltuin met verschillende speeltoestellen die naast onze Beachclub staat.

Speciale plek voor een restaurant in Wassenaar

Wat maakt het strand van de Wassenaarse Slag nu een andere plek dat andere stranden? Dat antwoord is simpel, de sfeer is er zo relaxed dat je vanzelf helemaal het vakantiegevoel krijgt. Want rij je door het duingebied dan gaat dat gevoel al ontstaan! En in Wassenaar vind je geen massa’s strandpaviljoens naast elkaar. Het is een gemoedelijk strand waar het gewoon goed vertoeven is voor jong en oud. Ook zijn er op 2 minuten lopen van het strand twee parkeerplaatsen waar je voor een normale prijs nog kan parkeren. Kom je met de (elektrische) fiets deze kan je plaatsen in de meerdere fietstrekken die er zijn.