Over ons

Welkom bij Beachclub BAIT! Wij willen ons graag aan je voorstellen als de eigenaren van onze strandtent aan de Wassenaarse Slag. Wij zijn Chris en Esther, gedreven ondernemers die een passie delen voor het creëren van een unieke strandervaring voor onze gasten.

Voordat we Beachclub BAIT startten in 2016, hebben we een geweldige tijd gehad in het bruisende Kaapstad, Zuid-Afrika. Daar hebben we een succesvolle lunchroom gerund en onze liefde voor gastvrijheid en kwaliteit verder ontwikkeld. Die ervaring heeft ons geïnspireerd om onze droom na te jagen en onze eigen beachclub te openen.

Bij Beachclub BAIT draait alles om een geweldige sfeer, lekker eten en onvergetelijke momenten. Samen met ons enthousiaste team staan we klaar om je te verwennen met een uitgebreid menu dat zorgvuldig is samengesteld met verse, lokale ingrediënten. Onze gerechten variëren van bekende favorieten tot verrassende culinaire hoogstandjes. We streven altijd naar smaakvolle en bevredigende creaties.

Esther, met haar warme persoonlijkheid en oog voor detail, zorgt voor de gastvrijheid. Ze wil ervoor zorgen dat elke gast zich meteen welkom en verzorgd voelt. Met haar passie voor een gezellige sfeer, streeft Esther ernaar om Beachclub BAIT een plek te maken waar mensen kunnen ontspannen, samenkomen en genieten van de zon, de zee en het gezelschap van vrienden en familie.

Samen met ons toegewijde team willen we Beachclub BAIT een plek maken waar herinneringen worden gemaakt. Of je nu komt voor een ontspannen dagje aan het strand, een gezellige borrel of een speciale gelegenheid wilt vieren, we doen ons best om je een onvergetelijke ervaring te bieden.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Beachclub BAIT, waar we onze passie voor gastvrijheid, kwaliteit en het ultieme strandleven met je willen delen. Kom gezellig langs, ontspan en geniet van de unieke sfeer die Chris, Esther en ons hele team met liefde hebben gecreëerd.